Skitskor

Igår hade jag de här skorna på mig.

AJ!

Jag har bara haft de nån gång tidigare, och jag minns att jag fick ont sist. Men, då var jag barfota i dem. Igår hade jag nylonstrumpor. Och de kändes okej när jag knatade iväg. Först… Sen när jag skulle gå från jobbet var visst fötterna 1 storlek större eller nåt! Jäsikens så trånga skorna var! Och vilket jädra skoskav jag fick på höger häl!

1 stor blåsa som gick sönder, och en till blåsa bredvid den som gått sönder.

Tur att det är varmt idag, för idag blir det sandaler till jobbet! Och de där skorna kommer jag aldrig ta på mig igen!

4 reaktioner på ”Skitskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s