Sjukgymnastik

Nu har jag varit hos sjukgymnastik och nu ska jag börja jobba med gummiband. Då får nacken jobba för att man stabiliserar. Och jag kan börja på Curves och köra ben, stretch och kanske mage. Så nu äntligen får jag sätta igång! Och det behövs… Jag fick det gummiband med minst motstånd och ändå märkte jag att jag fick ta i. Så jag har verkligen tappat styrka! Vilket ju inte är så konstigt i och för sig. Men det blir tufft att komma igång.

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet. Underbart väder idag! Sol och varmt! 🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s