Kusinträff

Vi hade så kul igår, Kussesin, Systeryster och jag! Systeryster retade oss för att vi inte var helt säkra på var Mood-gallerian ligger. Vi skulle nämligen äta på Boquerian som ligger där. Men tji fick hon, för vi hittade dit utan att gå fel en enda gång!

Vi var där först och beställde nåt att dricka.

Sangria för mig, så klart! Mmmm!

Systeryster kom strax efter oss och sen babblade och skrattade vi oavbrutet i några timmar. Ja, mellan allt babblande så hann vi med att både äta och dricka. Mer än vanligt… Jag slurpade i mig 3 glas sangria! TRE glas, jag som brukar känna av alkoholen efter ett halvt! Nu slog det till först vid det tredje. Ja ja…

Systeryster och jag skulle gå på toa samtidigt och knatar iväg. Hon hittar en ledig och går in. Jag kollar efter en grön markering och ser 1 dörr utan röd markering i alla fall. Rycker upp den, och halkar i nåt blött men lyckas hålla mig på fötterna i alla fall. Vilket var bra, för innanför dörren är det en pissränna där en man står och… ja, pissar! Oooops!!! Pinsamt! !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s