+18 klockan 23!!

När jag besiktigat bilen igår så körde jag till Anita och ställde den där. Tog tunnelbanan därifrån sedan till jobbet. 

När jag kom från jobbet så knatade jag in till Anita, som för övrigt vårfixat i trädgården under dagen, så det var fint med penséer lite här och var. Vi fikade och kollade på Let’s dance och babblade lite. 2 slöfockar i varsin soffhörna! Så mysigt! Ingen av oss hade egentligen tänkt att vi skulle ha fredagsmys ihop. Jag för att jag jobbade sent, och hon för att hon hade haft tusensjutton saker att göra under dagen. Men när jag parkerade där så var hon i trädgården så vi morsade och började prata så klart. Och så bestämde vi ändå att jag skulle komma in på vägen hem. Mys!!

Anita hade fönstren öppna lite varstans i huset hela kvällen, och när jag skulle bege mig hemåt vid 23 så var det alldeles ljummet ute! Vi sa förundrat att vi kunde ha suttit på altanen! Och när jag startade bilen så visade termometern 18 grader!!

Från vinter till sommar på bara några dagar. Och utan vår däremellan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s