Kryp

Igår drog jag hem till Nettis, Toyboy och barnen på förmiddagen. Bäbis var hängig och låg mest i soffan, tyvärr. Men Korven var pigg och mådde bra!

Vi var ute på tomten medan Toyboy spacklade och satte upp något på väggarna. Vet inte vad det kallas… Och Nettis dammsög och fixade lite annat inne.

Sen fikade Nettis, Korven och jag på uteplatsen på framsidan. Så skönt väder! Vi skrattade åt att Korven nya solhatt ser ut som en lampskärm!

Men är man så där söt så passar man även i en lampskärm!

Toyboy drog iväg på nåt och Nettis åkte till stallet för att fixa lite med Xantus så jag och barnen var kvar själva hemma. Korven passade på att ta en middagslur.

Så gosigt!!

Sen när mamman och pappan och även Orreborre, Amina och Dennis kommit så grillade Toyboy kyckling, haloumi och grönsaker. Och vi satt i pensionärskuvösen och drack rosévin.

Och där och då bestämde sig Korven för att nu skulle hon krypa! Först några få, lite tveksamma kryp-steg. Som jag och Dennis såg och jublade åt! Vi uppmärksammade Toyboy på undret och ropade ut Nettis som var inne just då. Och så försökte vi få henne att göra om det. Och så klart gjorde hon det!! Kröp som om hon aldrig gjort annat! Så strax innan 8 månader så kryper hon nu!

Lilla godingen! Stolt storasyster ser oxå på när lillasyrran övar. Här hade hon inte riktigt knäckt koden än.

Sen sov hon i min famn en stund till. Mys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s