SL-kort

Igår var mitt 30-dagars kort slut när jag skulle åka till jobbet. Och det är ganska tomt på kontot… Jag har tagit ut hur mycket som helst från sparpengarna när sjukpenningen inte räckt så långt. Så jag har gett mig 17 på att inte ta mer av sparpengarna den här månaden!

Alltså har jag köpt enkelbiljetter både idag och igår. Och det är ju svindyrt!44 kronor enkel resa. Men det har jag råd med nu, så får jag köpa nytt 30-dagars imorgon när lönen kommit. Sällan har jag längtat så efter den 25:e!

8 reaktioner på ”SL-kort

 1. Du får förlåta min tystnad, men jag åker tillbaka på fredag och jag har sedan 2-3 veckor värsta resfebern… 😦
  I natt vaknade jag 03 och trodde att jag hade glömt lägga fram en massa saker. Så det var bara att kliva upp och kolla 😦

  Gilla

   1. I juni får jag ansöka om uppehållstillstånd ( 12 månader). Och jag lever efter ”lagen om allt jävelskap” så jag vågar inte säga någonting nu 🙂 Men jag kommer behålla min lgh oavsett. Det är både min trygghet och, vem vet vad vi bestämmer oss för lite senare 😉 Kvinnor har rätt att gå i pension vid 55 där borta, och ”hon den där” blir tydligen 55 nästa år 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s