Tränat och jobbat

Idag knatade jag iväg och tränade igen. Måste komma igång ordentligt igen nu! Det gick bra,och jag kämpade på.

Sen hem och gjorde mig iordning och så hastade jag till jobbet. Vi har en hel del att göra så jag kom in lite drygt 1 timme tidigare och satte igång. Har jobbat på som en liten gnu ända till nu, så nu är jag trött! Ska bara äta nåt när jag kommer hem, sen krypa i säng och kolla lite på TV eller läsa innan jag sussar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s