Strulig tonåring och vinst på EuroJackpott

På tunnelbanan imorse kommer en ung tjej i 13-14 årsåldern och sätter sig på ett säte i närheten av mig. Hon sätter upp fötterna på sätet mitt emot. Jag tittar på henne och på hennes fötter, men innan jag hinner sägs något så säger kvinnan som sitter på sätet bredvid hennes fötter till henne. Tjejen frågar då varför hon ska ta ner fötterna. Då svarar jag att det är för att det blir smutsigt när hon har sina fötter med skor på där. -Det är ju redan smutsigt, svarar hon. Mannen bredvid henne ber henne nu att hon ska ta ner fötterna, och vi är nu ganska många som tittar på henne. Men nej, hon tyckte inte det spelade nån roll, det var redan smutsigt, så hon satt kvar med fötterna där. Nu stirrar ganska många på henne.

Då blir hon väldigt generad och börjar skratta halvt hysteriskt. -Varför tittar ni på mig? Sluta titta, säger hon. -Du får nog räkna med att folk tittar när du beter dig så där, svarar jag.

Hon satt kvar flera stationer,med fötterna på sätet. Och mellan varven såg hon sig omkring och noterade allas blickar, varpå hon brast ut i ett hysteriskt skratt igen. Suck…

Fick ett mess från M. Äntligen har det hänt! Efter månader av väntan! Äntligen har vi vunnit på EuroJackpott! Men ni kan hejda er, ni behöver inte börja skicka tiggarbrev. Vi vann 88 kronor. Att dela på 2. Fniss!

12 reaktioner på ”Strulig tonåring och vinst på EuroJackpott

 1. Ungdomar :/ Hon kanske låter bli nästa gång. Denna gången kunde hon ju inte vika ner sig 🤪 Utan var tvungen att göra tvärsemot.

  Grattis till vinsten! 😋

  Gilla

 2. Åkte kollektivt m sonen igår o han gör likadant men jag bitchade på honom i han tog ner fötterna. Men de åkte upp igen. O jag sa till igen. Och så där höll vi på.

  Gilla

   1. Ja ibland undrar man ju om de stundtals är immuna mot förnuft o logik. O i nästa stund förväntar de sig att man ska anse de mogna o ansvarsfulla nog att vara ute hur länge som helst.

    Gilla

   2. Ja verkligen. Min son tycker han är stor nog att ta hand om hela barnbidraget. Det tycker inte jag. Det får bli lite upp till bevis först.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s