Nu ska här tas tag i saker

Idag har jag bestämt att jag ska vara hemma och fixa hallen. Det vill säga att jag ska tömma hyllorna och försöka få till så jag bara har saker kvar så att 1 av hyllorna räcker att ha kvar. Och den hyllan ska jag på nåt sätt försöka, själv, flytta in i sovrummet.Kan bli spännande…
Och så skulle jag behöva städa, men känner att det är lika bra att möblera om och släpa möbler innan. Hinner (eller orkar, snarare…) jag städa när jag är klar med hallen så tar jag det då.
Nettis hade messat när jag vaknade och frågade om jag kan passa Korven ett tag mitt på dagen. Jag sa att hon är välkommen med henne, då får jag lite gos-paus i fixandet. Men det är inte säkert, eventuellt hinner Toyboy komma hem innan Nettis behöver ge sig iväg.
Efter jobbet igår åkte jag direkt till Carina. Hon har fått målat och tapetserat i kök, vardagsrum och 1 sovrum, och när vi kom hem så var målaren kvar och plockade ihop sina saker. Så hennes möbler stod ihop ställda mitt i rummen, och det var massor av slipdamm överallt!!! Jag tog en sopborste och skyffel och gick runt och tog det värsta och sen gick Carina efter med dammsugaren och sedan våttorka. Vi hjälptes åt att flytta ut ett skåp till hallen innan vi gav upp för kvällen och satte oss i röran och åt lite och babblade.
Henes ena dotter skulle komma idag och hjälpa henne med resten. Och jag vet hur Carina är, V Ä L D I G T snabb och effektiv! Nu, när klockan snart är 10, så är antagligen alla fönster putsade och alla möbler på plats! Jag ska snart börja med min hall, och det kommer ta mig längre tid än det tagit för henne att storstäda, putsa fönster och möblera hela lägenheten!

2 reaktioner på ”Nu ska här tas tag i saker

  1. Vad har du för väder?
    Jag kom till Kiev i går morse och vädret var, lite molnigt men ca 20+. Jag passade på att fika lite med ett par vänner innan jag hoppade på bussen till Bila Tserkva och ”hon den där” 😉
    I dag har vi varit på den stora marknaden och köpte frukt o grönt. Vi passade på att titta på lite kläder åt mig, när vi ändå var ”på plats”. Det blev ett par Jeans o en vår/höst jacka för det dyra total priset av 300 Skr… 😉 😀
    Och idag har vi strålande solsken och ca 23 grader i skuggan, men det är bra mycket varmare i solen. Jag tänkte att du ville veta det… Mohaha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s