Stökigt!!

Jag skulle ju fixa hemma. Och det gör jag! Men fasiken vad stökigt det blir överallt! Man börjar i en ända, och så blir det som svallvågor och hoppsan så är det saker överallt i hela lägenheten.
Carina håller visst fortfarande på hon oxå, så hon var inte klar redan 10 i morse, vilket gläder mig!
Jag lyckades, med en massa envishet, svordomar och trixande få in den ena Billy-hyllan i sovrummet från hallen. Helt själv!! Jag har inte bara ärvt mitt bristande tålamod av pappsen, jag har även ärvt hans envishet!
Nu har jag varit en sväng till Ikea, snabbt in, haffade det jag skulle ha och snabbt ut! Och ätit mellis, och nu ska jag fortsätta. Det tar aldrig slut…

4 reaktioner på ”Stökigt!!

 1. Det är skönt att läsa att du jobbar dig svettig! Jag vill se en video på det, det är ju alltid trevligt att se andra jobba 🙂 Själv sitter jag o smälter maten på en uteservering. Det ska visst bli mjukglass o färska bär till efterrätt 😛

  Jag vet ju att du vill veta, så här kommer en uppdatering på vädret. Solen har värmt upp luften ordentligt så nu har vi ca 25+ i skuggan (klockan är 18 20 här) och solen lyser från en molnfri himmel 😀

  Gilla

   1. Hahaha, varför låter du så negativ? Kan det vara för att du är avis? 😀 Jag säger ju det, kom hit! Jag ska fixa så du får en Svensktalande guide som kan visa dig var stranden är…. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s