Hann inte riktigt klart

Jag jobbade på som en ettrig myra igår, men jag hann inte riktigt klart. Kan man säga. ..

Hallen är…. inte så fin nu. Och det är ju den jag ska snygga till!

Men hyllan som jag baxade in, alldeles själv, i sovrummet är klar!

Egentligen vill jag ha dörrar på den, men det finns bara med åtminstone halva i vitrin. Så jag köpte likadana spetsgardiner som jag har i fönstret och satte för hyllan. Man ser visserligen igenom den, men det ger ändå ett lugnare intryck.

Carina kom senare och vi släpade tillsammans den andra hyllan till grovsopen. Phu! Både hon och jag var rätt möra i kroppen efter allt klättrande upp och ner på stegar och stolar hela dagen. Så vi stapplade runt som 2 97-åriga tanter när vi reste oss. Ha ha ha!

Vi åt middag tillsammans och så kollade vi på Stjärnornas stjärna. Och så fikade vi och babblade så klart! Mys!

8 reaktioner på ”Hann inte riktigt klart

    1. Ja först tänkte jag att jag skulle ha vitrin dörrar och ha spetsgardiner på insidan. Men sen tänkte jag att jag lika gärna kan ha bara spetsgardinen! Mycket billigare, dessutom!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s