Tröttmössa

Idag skrällde klockradion igång klockan 8 och jag masade mig upp och åt frukost. Men när jag satt och åt så messade Nettis och sa att hon och Korven var sjuka så jag behövde inte komma och vara barnvakt. Stackarna!

När jag ändå var uppe så tänkte jag att då fixar jag klart hallen! Började med att åka till Rusta. Carina såg mina tavellister som jag köpte på Ikea igår, och sa att på Rusta har de grundare. Så jag köpte nya där och åkte och lämnade tillbaka de andra på Ikea. De var så djupa, och skulle sticka så långt ut från väggen. Det vill jag inte!

På vägen hem knatade jag in på thaisalongen och fick 30 minuters ryggmassage. Tack, det behövde jag.

När jag kom hem igen så knatade jag några vändor till grovsoprummet. Hade bland annat några av hyllplanen kvar hemma till hyllan vi släpade dit igår. Hyllan var inte kvar i soprummet, nån hade tagit den. Hoppas de hittar hyllplanen oxå nu!

Sen satte jag mig och åt och så var planen att skruva ihop den nya bänken/skostället och dammsuga i hallen. Ja, det var alltså planen. Men jag har ingen ork alls idag. Jag är så trött! Så jag tog med en bok och kaffe och la mig i soffan! Oj då….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s