Illvrål

Jag gjorde mig i ordning till slut igår i alla fall, trots tröttman. Och så knatade jag mot tunnelbanan. På vägen hörde jag flera gånger höga skrik. Riktiga skräck-skrik! Undrade verkligen vad det var, lät som nån som var i riktig knipa! Jag knatade på lite fortare, för skriken kom med jämna, eller ja snarare ojämna, mellanrum längre fram dit jag var på väg.

Var lite orolig för vad jag skulle mötas av. Skulle jag behöva ingripa mot nån som misshandlar en ung kvinna? Håller en våldtäkt på att begås just nu?

Till slut får jag syn på upphovet till skriken. 2 flickor, cirka 12-13 år, som går på en asfalterad gångväg. Där det ligger daggmaskar här och där. De skrek i skräck varje gång de skulle passera en daggmask!

Jag ingrep inte, utan lät tjejerna klara av att tampas med maskarna själva.

Jag kom utan vidare drama fram till tunnelbanan och åkte till Agneta som bjöd på middag. Vi var 7 stycken som åt gott och hade jättetrevligt med många skratt! Agneta är så duktig på att laga mat! Varmrätten var hjortkalvstek, så gott!!! 3 rätters är inte min bästa gren numera, men jag klämde i mig av alla 3 rätterna och sen var jag så mätt, så mätt. Mycket trevligt och gott!

4 reaktioner på ”Illvrål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s