Oj då…

Idag var jag ledig på förmiddagen så jag svidade om till träningskläder och knatade till Curves. Tina, som äger stället var där, så vi pratade lite. Sen satte jag igång med mina övningar med gummibandet. Tina korrigerade små detaljer och peppade. När jag skulle göra sista övningen så fick hon syn på papperet där övningarna står, som sjukgymnasten gett mig. Så tittade hon på mig och tar upp papperet. -Är det den här övningen du tror du gör nu, frågar hon. -Eh, jaaaa… sa jag lite tveksamt. Jag gjorde visst helt fel! Så hon visade mig och så fick jag göra om. Ja, då kände jag ju en viss skillnad, kan man säga!

Sen satte jag av mot maskinerna och så jogga på stället mellan dem. Jösses, svetten rann om mig när jag började stretcha!

Phu,helt slut när jag kom hem! Drack en massa och så in i duschen. Åkte till jobbet så jag var på plats 1 1/2 timme tidigare och tog tag i en del. Och så har jag jobbat klart nu klockan 20. Så nu är jag på väg hem. Skippar eld i år, ska hem och kasta mig i soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s