Snickar-Märta

Idag kände jag att jag måste ta tag i att sätta ihop skoställsbänken!

Jag som älskar att pussla ihop 381635 delar!

Jag blev matt bara av att se alla delar!

Men så satte jag igång i alla fall.

Men att få alla stänger och pinnar att passa i rätt hål samtidigt var fasiken nästan omöjligt! Jag ringde Carina och morrade och bad om extra händer. Så snäll som hon är satte hon sig i bilen! Men, man behöver ju bara be om hjälp så funkar det!! Så jag ringde igen och sa att hon inte behövde komma, om hon inte ville. Så hon tog ett extra varv i rondellen och åkte hem igen.

Ser ni? Jag fick ihop den! Stolt som en tupp!!

Så nu har jag dammsugit golvet och listerna som varit gömda bakom hyllorna innan.

Så nu ska bara tavellisterna upp och mina nya mattor som inte kommit än.

Fint va? 😊

4 reaktioner på ”Snickar-Märta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s