Aktiv morgon

Klockan är 9 och jag har redan hunnit med en hel del. Först körde jag bilen till verkstaden för att fixa styrleden. Sen jag bokade har en varningstext kommit upp när jag startar bilen om att 1 lampa är sönder. Så jag frågade om de kan byta den och det ska de fixa. Skönt!

Från verkstaden gick jag en långpromenad till centrum. Gick raskt (en power walk! ! 😉) så jag blev lite andfådd. I centrum gick jag till sjukgymnasten. Sista besöket idag. Nu får jag börja använda alla maskiner på Curves!! Hon sa att jag får göra allt nu, men att jag ska mjukstarta. Och jag lär ju inte orka nåt annat…. Vare sig jag vill eller inte så måste jag ju ta det lite lugnt. Jag har ju ingen styrka kvar. Men snart så!! Nu får jag ju sätta igång och bygga upp styrka och kondis igen!

På vägen till tunnelbanan gick jag in på Pressbyrån och köpte en latte.

De har halva priset på alla tidningar idag! Det är pressfrihetens dag,så därför har de halva priset på just tidningar. Bra sätt att uppmärksamma pressfriheten på!

Nu är jag på väg till jobbet. Känns som att det blir en bra dag! Önskar er en bra dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s