Bra timing

Jag åt frukost på balkongen idag med, men det blev ganska disigt och lite svalt så jag gick in när jag ätit klart.

Jag tvättade, satte på en diskmaskin, vattnade alla växter, dammsög och torkade golv i kök och badrum. Och så satte jag upp spetsgardinen för balkongdörren så den kan stå öppen utan att jag får in flugor och getingar. Och nattfjärilar! !! 😨

Tog ner det gamla myggnätet i sovrumsfönstret oxå. Det hade börjat gå sönder, så jag bytte det och satte upp ett nytt. Skönt att ha det gjort!

Sen vek jag tvätt och la in i skåp och lådor. När jag var klar med allt så var himlen blå igen, så jag duschade och klädde mig i svala kläder och knatade till centrum. Handlade lite och satte mig i solen och drack te. Mysigt!

Kikade lite i affärer utan att köpa nåt och sen knatade jag hem igen. Ganska bra att det var disigt några timmar! Annars hade jag blivit sittande på balkongen. Nu gjorde jag en viss nytta, för en gångs skull! Skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s