På väg

Nu sitter jag på tunnelbanan, men inte för att åka till jobbet. Nä, idag ska jag till Långtbortistan för att köra pappsen till läkaren. Då hade det ju i och för sig varit bra att ta bilen, tänker ni. Och det kan jag hålla med om! Men, det känns verkligen som att min koppling kommer säga upp sig när som helst nu. Och det känns inte som en bra idé att bli stående med en bil som man måste bärga bort från motorvägen när pappsen ska skjutsas till en ögonoperation.

Nu tyckte ju pappsen i och för sig inte att han behöver skjuts.

-Jag kan köra själv, jag ska ju bara operera 1 öga! Du behöver inte ta ledigt.

-Jo men det kommer ju kännas lugnt och tryggt att sitta på jobbet i lugn och ro och veta att min enögde och nyopererade far är ute och kör bil! Sa jag och tog ledigt…

4 reaktioner på ”På väg

  1. Klokt av dig! – Både att låta bli din bil och att ta ledigt för att följa med pappa. Hoppas allt går bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s