Det är mycket nu

Imorse tog jag alla möjliga färdmedel och åkte till Långtbortistan igen. Mötte pappsen på banken kl 10 och så satt vi och gick igenom konton och annat. Jag trodde i min enfald att det inte var så mycket mer, om något alls, praktiskt att ta tag i efter att bouppteckningen är klar. Ack som jag bedrog mig… Men vi börjar väl ändå se ett slut nu!

Pappsen och jag köpte varsin dricka när vi var klara på banken, och jag en matig macka, och så åkte vi ut till havet. Satt och njöt av utsikten på en klippa och drack vår dricka. Så mysigt!

Jag är så ofattbart trött idag! Skulle läsa på tunnelbanan men bara klippte med ögonen. Likadant på vägen hem, men då gav jag upp och sov en stund. När jag kom hem så la jag mig en stund,men somnade inte. Ändå känner jag mig trött. Skumt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s