”Gary”-sol och våraren

I morse när jag vaknade så hade jag fått meddelanden från 2 kompisar. På Nyhetsmorgon på TV4 så pratade de om bedragaren/bedragarna som drog samma historia som ”Gary” drog för mig. Jag missade inslaget, tyvärr, men tydligen var även en polis med och blev intervjuad. Och de hade tydligen haffat någon eller om det var fler, så en rättegång var på G! Åh vad jag önskar att de publicerar en bild på personen sedan, jag är SÅ nyfiken på hur han faktiskt ser ut!!!!

Jag ska kolla på TV4Play sedan, om jag kan hitta det inslaget. Vore kul att se hur 17 de lyckats haffa honom, eller om det var flera.

Igår var jag ju så trött, som jag berättade. Jag bara låg i soffan hela eftermiddagen. Slumrade av och till. Somnade i sängen redan 23.30 och sov till strax före 9 nu på morgonen. Vad är det för fel?? Jag hoppas att jag ska vara piggare idag, för idag ska jag på 6-årskalas. Bäbis har fyllt 6 år och nu ska vi fira henne!! Mormor och Morfar är här från Gotland oxå! Ska bli kul att träffa dem!!! 

Så jag ska ut och åka kommunala färdmedel idag med. Men det tar inte lika lång tid att åka till Nettis och Toyboy som det tar att åka till pappsen. Och det är bara 1 byte, inte 2. Så det är rena snabbresan idag! 

Ha en bra dag i solen! Vi hörs senare!

7 reaktioner på ””Gary”-sol och våraren

  1. Du skulle kunna kolla på flashback. Det är mkt skräp att sålla i men plötsligt så dyker identiteter upp m bild. Om inte annat kan man läsa FUPen sen när den är släppt (om det väckts åtal o så)

    Gilla

  2. Tänkte på dig, med tanke på det du berättat, fan vilket jävla svin! Så skönt att du klarade dig från svinet, ursäkta språket men jag blir galen när jag tänker på vad han gjort. Han har utnyttjat fina och genuina människor.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s