Ljumma kvällar

Jag satt ute på balkongen ganska länge och läste igår kväll. Så skönt när det inte blir kallt fast solen försvinner!

Men det är ju fler som gärna sitter ute nu… På gården sitter det ofta ett stort ungdomsgäng på kvällarna. För det mesta är de okej. Men ibland skräpar de ner. Och ibland är de högljudda. Igår var det ibland.

Jag la mig och läste vid 21, och trots att jag hade stängt fönstret så hörde jag dem väldigt väl. Och när jag släckte och skulle sova så var det ett nedra liv!

De bråkar inte eller så,de bara låter högt. Skriker och pratar högt. Varför utstöter de skrik då och då? Till slut funderade jag på att dra på mig paltor och gå ut och be dem dämpa sig. Men när jag lagt mig så drar jag mig ändå för att gå upp igen. Så det blev inte att jag gjorde det. Och till slut så gick de. Eller i alla fall så blev det tyst.

Nu har jag kört och lämnat bilen på verkstan. Ska bli skönt att ha bil igen!! Fast jag blir så fattig i stället. Ja ja…

9 reaktioner på ”Ljumma kvällar

 1. Ps. Jag har inte sovrummet mot innergården men däremot mot lilla gatan så där är det ilsket tjutande mopeder istället. Eller nån som sitter i bilen o pratar i bilens handsfree o det låter oftast hela vägen in till min huvudkudde.

  Gilla

 2. Hahaha – kommer detta inlägg hamna under ”Händelser surtanten”. Är själv 60 med gläds åt att folk är ute och har kul även om det är mer eller mindre sängdags. Värre är det med våra nyinflyttade grannarna som kl. 04.00 började borra i lägenheten – DET är ruggigt störigt, sade en annan surtant…

  Gilla

  1. Ja men fy!! Då blir man verkligen surtant!!! Ha ha ha!! Att de har kul kan man ju liksom inte sägs så mycket om. Så då ligger jag i sängen och är surtant för mig själv. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s