Duktig

Det kostade bara 7 300 igår! (Bara?! Men 7 000 visste jag ju, och jag trodde det skulle bli massor mer) Han hade bytt bromskivor och sa att bromsklossarna får jag ta nästa gång. – Annars hade det blivit så mycket pengar för dig, sa han. Snällt!!

Jag tog inte en biltur, utan jag körde hem och var bara upp och bytte om. Och så gick jag och tränade. Det var varmt…

Jag var svettig redan innan jag började träna. Trots öppna fönster och massor av fläktar var det väldigt varmt där inne. Men jag körde ett pass i alla fall och kände mig väldigt nöjd!

När jag knatade hem så var ungdomarna på gården och höll på med sina moppar. Jag suckade lite inombords. Men de var inte kvar så länge igår. Så när jag skulle sova var det knäpptyst! Jag har sussat som en sessa inatt!

2 reaktioner på ”Duktig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s