Sol och fredag

Och jag har jobbat klart för veckan! Nu ska jag åka hemåt, köpa Sangria och nåt till fikat och sen hem till Carina på middag med Ewa. Ska bli mysigt!

Jag ska och titta på blommor till balkonglådan i centrum. Kommer köpa dem imorgon när jag har bilen och inte ska bort. Men jag tänkte kika lite och se vad jag vill ha! Måste köpa jord oxå och det är lite tungt,så då är det bra att ha bilen. Kanske att det blir pelargoner. De är fina och brukar kunna blomma hela sommaren. Annars är penséer fina oxå. Men brukar inte de ta slut efter ett tag? Ja, jag ska kolla lite!

Hoppas ni får en bra fredag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s