Gaaahhh!!!!

Stopp i tunnelbanan pga en olycka. Sånt händer och det kan ingen råda över. Men, hur hanterar SL det? Inte alls, faktiskt!

När jag då stått på busshållplatsen i 40 min utan att vare sig ersättningsbuss eller ordinarie buss kommit, så ringer jag SL-upplysningen. Efter 10 min i telefonkö så kommer jag fram. Talar om var jag är och att det är pga stoppet i tunnelbanan jag nu väntar på en buss i stället. Killen ber mig vänta så ska han kolla upp det. Kommer tillbaka och säger att där går ingen buss. -Driver du med mig,frågar jag då?! Säger att jag, och fler med mig, står vid en busstation och vad den heter enligt skylten och på vilken gata den är. -Jaha, men då bör det komma en buss 17.59. Jag frågar då när den förra bussen gick, för på 50 minuter har ju ingen alls kommit. Den gick före 17.22, säger han. Men då hade jag stått här en bra stund redan, och ingen buss har kommit. -Jag vet ju inte exakt när den gick, säger han då. -Hur vet vi då om det kommer en buss 17.59 säger jag. -Jo men det ska det nog, får jag till svar. -Varför går inga ersättningsbussar, frågar jag då.

-Det är ju svårt att svara på, säger han då!!! Då blev jag så arg att jag avslutade samtalet! Går in på deras Facebooksida för att skriva hur jäkla dålig service de har. Ja men där står det att tunnelbanan är igång igen sedan 15 minuter. Han hade inte kunnat kläcka ur sig det då???? Vilken praktidiot!

2 reaktioner på ”Gaaahhh!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s