Strandhäng

Igår satte jag klockan på 8, gick upp och fixade matsäck och åkte och plockade upp Carina. Sen åkte vi till stranden.

Det var så varmt och ca 15° i vattnet. Men vi var bara i till knäna. Det svalkade skönt! Och jag blötte håret en vända när det kändes som att hjärnan blev kokt. Insåg när vi såg termometern i bilen sen att det var ganska varmt …

Carinas äldsta dotter kom ner en stund med sina killar oxå. Trevligt!

När vi åkte därifrån så var vi upp en sväng på Gina Tricot i centrum. De hade rea på klänningar så jag köpte en likadan som Carina hade köpt i veckan. Svart med gula citroner. Jättefin,och så sval och skön!

När jag väl kom hem så packade jag upp strandpackningen och sen planterade jag pelargonerna i blomlådan.

Sen duschade jag, svalt. Så himla skönt att svalka av mig. Och bli ren.

Sen tog jag med mig middagen ut och satte mig på balkongen.

Det var för varmt för att jag skulle vilja ha varm mat. Satt länge på balkongen och läste efter att jag ätit klart. Så mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s