Hurtbulle

När jag kom hem igår så bara åt jag och sen bytte jag om till träningskläder. Knatade till Curves där det nästan var tomt. De har en termometer i lokalen och det var 24° där inne. När jag tränat en stund kändes det som minst 50°!! Jösses, svetten rann om mig! Men så kämpade jag på rejält oxå!

När jag kom hem så satte jag mig med dricka och en bok på balkongen för att eftersvettas klart.

Nere på gården var ungdomarna. På delen där gungorna och klätterställningen är så är det konstgräs. Och nåt under så det är lite svikt och mjukt om barnen faller. Där var ungdomarna. Och satt och åt nötter med skal. Så det låg skal över hela marken.

Nu vid 6.45 när jag klev ut så låg en kvinna på knä och plockade upp alla skal. Tidsödande och pillrigt!

2 reaktioner på ”Hurtbulle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s