Nu ska jag testa

Jag sätter allt mitt hopp till den här lilla rackaren!

Kände mig som värsta knarkaren när jag utanför apoteket slet upp förpackningen och sprutade i näsan. Antagligen rena inbillningen, men jag tycker nog fasiken att det lättade nästan på en gång. Även apotekaren sa att han kände av pollen i år, trots att han inte heller är allergisk. Så de stackare som är allergiska måste ju ha det skitjobbigt i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s