Tog bilen

Idag tog jag bilen en bit på morgonen. Jag behöver den efter jobbet, för jag ska köpa present till Toyboy. En STOR present! Så bilen behövs.

På sen smala lokalgatan där Anita bor brukar jag parkera och så ta tunnelbanan därifrån. Det är så nära stationen, så det är perfekt!

Idag när jag svängde in på den gatan så var det 3 cyklister framför mig, först 2 vuxna och längst fram 1 barn. Först cyklade de 2 vuxna i bredd, men när jag närmade mig så la de sig efter varandra. Så jag körde om dem och ska just passera även barnet. Och då svänger ungsudden ut! Jag nitade och tutade!! Då svängde han ut så långt åt sidan så han nästan var i buskarna, stackarn. Men hellre att han blev rädd och kanske lärde sig nåt. Jösses, jag blev skärrad! Men inget hände, som tur är! Jag körde ju jättesakta, som tur var.

5 reaktioner på ”Tog bilen

 1. Alltså 😱
  Jag hade låtit barnet cykla före eller mellan oss.
  Aldrig sist iaf. Puh! Hur mycket koll har man som förälder då liksom

  Gilla

  1. Det visade sig att barnet inte hörde ihop med de vuxna. Och han var först, och så nära att jag tog för givet att de hörde ihop. Men sen såg jag att de cyklade åt varsitt håll, så jag tror att de inte var i sällskap.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s