Semesterkänsla

Vi har visserligen minst sagt fullt upp på jobbet, men ändå har jag nästan lite semesterkänsla! Så härligt med det här vädret! Allt känns mycket lättare. Jag satt ute på lunchen och läste en stund. Så skönt!

På vägen hem handlade jag lite och sen var jag och fick massage. Underbart! Nu sitter jag och har ätit middag på balkongen. Älskar att kunna sitta ute trots att det är skugga så här dags. Dricker en kaffe och läser.

Jag bara njuter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s