Trygg

Idag när jag ska gå hemifrån så är ytterdörren inte låst. Jag brukar alltid låsa den när jag kommer hem, men igår gjorde jag tydligen inte det. Så jag har suttit ute på balkongen och läst, duschat och sovit hela natten med dörren upplåst. Och det gick ju bra!

Väskan hänger precis innanför dörren och plånboken är kvar i den. Och ingen har tagit mig heller. 😊

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet. Det sitter en man i samma vagn som har tics. Det måste vara så jobbigt! Hela ansiktet grimaserar med jämna mellanrum, och ibland hela huvudet och axlarna. I centrum har jag sett en man flera gånger som stannar och sträcker ut en arm då och då och ropar samma sak om och om igen. Kan inte vara lätt att ha det så. Alla tittar ju så klart.

2 reaktioner på ”Trygg

  1. Låter lite som tourettes. Har en kollega som har rätt avancerade tics. I början när man hamnade på samma möte undrade man lite men sen fattar man ganska snart att det är tics. Man kan ju medicinera men det går nog inte att trolla bort precis. Har du läst boken Mr Tourettes av Pelle Sandstrak? Fantastisk bok.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s