I mitt huvud ofta just nu

Jag har en vän som är svårt sjuk. Verkligen svårt sjuk. Och som om inte det vore nog så har hennes tänder också blivit påverkade och hon måste eventuellt dra ut dem. Ja, de som inte lossnar av sig själva, då…

Jag tycker så himla synd om henne! Och jag önskar att det fanns N Å N T I N G jag kunde göra för att underlätta. Och det gör det ju inte! Jag finns där, skickar små sms, erbjuder mig att handla eller hjälpa till och så vidare. Men det känns så fjuttigt! 

Man brukar ju säga att alla får sitt, förr eller senare har alla nåt som är kämpigt att ta tag i. Men vissa, vissa får skit både förr och senare! Och väldigt mycket mer än många andra. Min vän är en av dem. Hon har liksom redan haft nog, det borde ha räckt för länge sen!!

De som tror på Gud säger att Gud inte ger en tyngre bördor än man orkar med. På det svarar jag; Vilket dj*vla skitsnack!! Här missade han nog lite i beräkningen! Hon har gått på knäna ett bra tag redan!

En reaktion på ”I mitt huvud ofta just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s