Min lördag

Efter sovmorgon och långfrukost så tog jag bilen till centrum. Jösses, det var bastu i bilen, och AC:n hann inte kyla ner den på den korta sträckan. Igår var det så tryckande hett!!

I alla fall, i centrum hämtade jag ut ett paket. Ännu en nostalgi-doft som jag ville ha!

Maja! Mamma köpte alltid med sig tvålen hem från Spanien, och doften är så god, tycker jag! Och nu hittade jag även deo och hudlotion. Mmmm!

Sen satte jag mig i min rullande bastu och körde till Rusta. Carina tipsade om att de hade de stora HTH-flaskorna för bara 29 kr. Så 2 såna fick det bli!

Sen vidare för att fira Toyboys födelsedag.

Jag tog 10-15 bilder på dem och det var nån som blundade eller grimaserade på varje bild!

Huset fullt av trevliga människor och hans moster Kritte hade gjort världens smarrigaste rabarberpaj!

När jag firat honom färdigt åkte jag hem och lämnade bilen och satte mig på tunnelbanan in till stan. Där mötte jag Agneta och vi satte oss på Urban Delis takterrass och drack ett glas vin och åt en melon- och parmaskinksallad. Så mysig takterrass!

Vi babblade om högt och lågt ett bra tag och sen knatade vi till biografen Saga och köpte biobiljetter. Men det var 2 timmar tills filmen började så vi satte oss på en uteservering med en drink och jordnötter.

Mmmm! Måste väl nästan räknas som fruktsallad, va?

Sen gick vi tillbaka till bion och såg en bra film!

Guernsey’s litteratur – och potatisskalpajssällskap. Så bra, rolig, sorglig och gripande! Se den!

Efter bion sa vi hej då och skiljdes åt. Jag tog tunnelbanan hem igen. Och jag måste säga att deon jag hade måste få högsta betyg!! Att jag inte stank svett efter den här hettan som varit idag var ju rena undret!

På termometern var det ”bara” 28°, och det har det varit flera dagar. Men det var en annan hetta igår ändå. Så tryckande att jag trodde det skulle bli åska. Men det blev det inte, och efter bion hade det faktiskt börjat blåsa lite.

4 reaktioner på ”Min lördag

  1. Den där salladen hade jag gärna sett på bild. Lät gott. Och tänker inte på din drickbara fruktsallad 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s