Roadtrip

Jag plockade upp Carina och så satte vi av mot Långtbortistan. Köpte med oss Sverigebakelser och åkte och fikade med pappsen.

Men jösses, jag petade bort det mesta av grädden och marsipanen men ändå var det för mycket. Ja ja… Vi satt i alla fall och hade trevligt och babblade ett tag. Mysigt!

Sen när vi åkte så frågade Carina om Systeryster och Bror med familjer bodde nära pappsen. Så vi svängde förbi dem. Pussade på Puddingarna en snabbis och sen förbi och pussade på båda Fastersfina. Mys!

Sen åkte vi till Dollar Store. Hittade ett par espadrillos för 100 pengar!

Och trosor. Alltid bra!

Sen våldgästade vi Toyboy som var själv hemma. Fikade och tittade på när han grävde upp 2 buskar. Sen kom Nettis och Korven hem. De hade lämnat Bäbis på kalas. Jag snodde genast Korven och så satt vi kvar och babblade ett tag. Och Korven spydde orange kräks på mina ljusa byxor. Tackar! Så jag drog av mig dem och Nettis slängde dem i tvättmaskinen. Och så fick jag låna byxor av henne. Fläckarna gick nästan bort. Nu har jag sprayat på Vanish och tvättar dem igen. Får väl se om de går bort. Men, det är sånt som händer!

Nu har jag handlat mjölk och sitter på balkongen med ett glas sangria och lite popcorn.

Hoppas ni har en bra nationaldag!!

7 reaktioner på ”Roadtrip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s