Skatteåterbäringen

Yeeeiiii!! Var in och kollade mitt saldo och fick syn på att skatteåterbäringen betalats ut! Blixtsnabbt satte jag över en del på sparkontot. Annars är risken stor att de bara går åt…

Nu har jag jobbat klart för idag. Ska åka till Carina och fika lite.

Hoppas ni får en bra kväll!!

6 reaktioner på ”Skatteåterbäringen

  1. Och jag har redan bestämt vad jag ska spendera mina på. En ny madrass tillsängen vi köpte för några år sedan. En bättre denna gången. Sen får vi se vad som blir kvar. Har visst beställt ett par klänningar till mig själv. Och lite kul till systersonen. Sen lär det inte vara mycket kvar…. (Skulle det händelsevis vara mer kvar lär jag säkert betala något i förväg för att ha mer pengar sen…)

    Gilla

      1. Det är min plan 🙂 Så trist med dåligt spenderade pengar 😉 Man brukar ångra sig så efteråt då.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s