Svårt att somna

När jag la mig igår så var jag inte ett dugg trött. Låg och läste men sen insåg jag att jag måste försöka somna. Så jag la bort boken och släckte. Men det tog ett bra tag innan jag somnade. Jag tittade inte på klockan, så jag vet inte hur länge jag var vaken. Men det kändes som att det var en rejäl stund.

Idag kände jag för att ha mina vita Capribyxor, vit topp och de nya espadillosarna. In med huvudet i garderoben efter brallorna! Nix, hittade dem inte, hur jag än rotade! Kollade flera gånger, men nix! De fanns inte där. Helt galet! Till slut haffade jag ett par vita långbyxor i stället. Väldigt irriterande, men de fanns helt enkelt inte i garderoben!

Och så in i nästa garderob efter en vit topp. Som inte heller fanns där. Men den skulle nog kunna vara i korgstolen, bland det som tumlats. Och ja då, där var den! Men, vad hittade jag mer där?? Capribyxorna! ! Som jag uppenbarligen oxå tumlat. Eeehhh, de brukar jag ju alltid hänga? ?

Ja ja, skönt att de kom fram!!

2 reaktioner på ”Svårt att somna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s