Oj då

Imorse messade jag en kompis; Grattis till 8-åringen! Fick efter ett tag tillbaka en fråga vem jag menade. 1 dotter är visserligen 8 men fyller inte idag. Inte heller den andra dottern som är 11. Hoppsan! Då börjar jag ju fundera. Känner jag nån mer med samma namn? Eller är det hennes 8-åring fast jag skrivit helt fel dag? Och månad. .. Ja,om nån känner att det saknas ett grattis från mig idag så jag jag faktiskt skickat det. Men tyvärr inte till rätt person. Folk är så petiga! 😉

2 reaktioner på ”Oj då

  1. Haha! På något sätt känner jag igen mig, men jag kan inte riktigt komma ihåg hur, när, på vilket sätt … 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s