Å nej

Igår kväll började jag känna att det stack i halsen. Så där som det känns innan man blir förkyld, och kanske få ont i halsen. Och i natt har jag vaknat urtifjurton gånger! Dels av att det stack i halsen, så jag ville hosta och svälja. Finns dock inte mycket att svälja mitt i natten, torrt som fnöske i munnen… Och jag har aldrig ett vattenglas i sovrummet, för normalt sett vaknar jag inte och vill dricka på nätterna.

Dessutom så blev jag helt igentäppt i höger näsborre så fort jag låg på höger sida. Vaknade av det och bytte sida, och trodde att jag skulle bli täppt på vänster sida då. Men icke! Det släppte på höger sida, och så blev jag snorig i stället, men jag blev inte täppt på vänster sida. Vilket ju var skönt! 

Hade bestämt att idag skulle jag gå och träna innan jag börjar jobba, då jag börjar sent! Jag var ju så himla taggad att få komma igång igen. Det vill säga, jag var taggad så länge jag inte fick träna… Sen var jag ganska mycket mindre taggad, visade det sig. I alla fall så hade jag satt ner foten igår till mig själv, och bestämt att idag skulle jag minsann masa mig iväg. Ställde klockan på 8 så att jag ändå skulle hinna sitta i lugn och ro och äta frukost innan, och ha tid att eftersvettas och ta det lugnt efteråt innan jag ska iväg till jobbet. Men klockan 2 i natt var jag upp och ställde om klockan till 9. Insåg att av alla tillfällen så är det kanske inte när en förkylning lurar i kroppen som jag ska ta tag i träningen. Dessutom så sov jag ju inte världsbäst direkt, så lika bra att sussa 1 timme till. 

Inte för att det på något sätt skulle vara skadligt att träna idag, jag har ju inte feber eller så. Men jag hoppas att jag kan mota bort förkylningen, så den inte bryter ut. Och det skulle den göra om jag tränar, tror jag. 

Så nu sitter jag och har ätit frukost, i köket och inte på balkongen ens för det är mulet, och läser bloggar och småsnorar. Ska ta det lite lugnt innan jag gör mig klar för att jobba. 

He he he!! Nu testade jag rösten. Låter som om jag druckit whiskey och rökt cigarr!! Ska nog mejla schema ansvarige och be om att slippa prata i telefon med våra kunder idag. Bäst att ha skriftlig kontakt, tror jag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s