Rossel och rassel

Känner mig fortfarande frisk, men jag låter ju inte direkt som en nyponros. Rosslar, snorar och när jag la mig ner i sängen igår blev jag helt täppt. Fick gå upp och rota fram nässpray. Trodde inte att jag hade någon,men det hade jag som tur var! Så jag har i alla fall sussat gott hela natten.

Men jag har inte ont i halsen! Det är skönt att slippa. Hoppas bara att det ger sig, på sommaren kan det väl hålla i sig hur länge som helst… Men jag vägrar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s