Middagsdate

Igår träffade jag M i centrum efter jobbet. Vi kollade lite i affärer och sen satte vi oss och åt middag och babblade. Mysigt!! Vi satt ganska länge för som vanligt kan vi ju prata hur länge som helst.

När vi skildes åt så knatade jag hem. Smörjde in baksidan av benen med brun utan sol. Baksidan lyckas jag aldrig få bruna, och det ser så kul ut med tvåfärgade ben. Så då fuskar jag. Doves bus luktar faktiskt gott och går inte över i en sån där klassisk bus-doft efter en stund. De flesta luktar så unket!

Inatt har jag inte vaknat av att jag är täppt! Tog nässpray innan jag somnade, och det höll hela natten. Hoppas det betyder att det vänt nu!

Fredag och solen skiner! Ha en bra dag!

6 reaktioner på ”Middagsdate

  1. Eftersom jag inte bör sola ansiktet o har spf 30 året om kör jag en bus-spray i nyllet några dgr i veckan. Den doftar också bra i jämförelse. Lite citrus.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s