Nu tar jag helg!!

Imorse fick jag syn på ett blåmärke på handleden. Ovanligt ställe att få ett blåmärke på, så jag började fundera på vad jag gjort.

Kom på vad det är. När jag skulle låsa upp porten igår så hängde jag matkassen där. .. Har jag sagt att jag får blåmärken lätt??

Nu har jag jobbar klart för den här veckan! Nu håller vi tummarna för att det blir sol i helgen! Verkar inte helt säkert.

Önskar er i alla fall en bra helg!

4 reaktioner på ”Nu tar jag helg!!

 1. Pyttsan om du kallar det för blåmärka så har du inte sett blåmärken. Dom finns ock syns mycket större.Vet detta för jag har blodförtunnande medicin och då ser man lätt blåmärken

  Gilla

 2. Jamen visst är det typiskt det där med att få syn på ett blåmärke och fundera på vad man gjort. Jag brukar ha ett minne av att det gjorde ont och att jag svor (inom mig), men var, när, hur brukar vara svårare att komma på. 😀 Men jag tror inte jag har speciellt lätt att få blåmärken, men jag har dålig balans och koordination, så jag tar snedsteg eller går på saker rätt ofta.

  Gilla

  1. Ja egentligen spelar det ju ingen roll hur man fick det! Ändå funderar man. 😊 Men jag får ganska lätt blåmärken. Kliade på ett myggbett på låret en gång och fick ett så stort blåmärke så det såg ut som om jag åkt på stryk. Likadant ibland när jag får massage. Galet!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s