Åter till vardagen

Nu är minisemestern slut. Vi har haft det så himla bra tillsammans på landet!! Och jag sover så gott där! Nu sov jag på en extrasäng i samma rum som M och L. Och jag sussade som en sessa!

Vädret har varit lite si och så, men igår hade vi sol och varmt hela förmiddagen. Då tog jag fram ”blomsprutan” som jag köpt till M’s och L’s barnbarn.

Den gjorde succé! Vi sprang genom vattnet med dem och de skrattade och tjöt förtjust. Efter en stund var vi alla plaskblöta! Jättekul! Vi har en pump som tar upp vatten från kanalen, så vi kan slösa med det vattnet. Så himla bra!

Blomman jag hade med ut hann M inte plantera. Och hon ville fundera på var hon vill ha den. Så länge är den fin på bordet.

M och jag packade ihop våra saker och åkte hem på eftermiddagen. L, Farmor och Dotter med familj ska vara kvar i veckan. Sonen åkte strax före oss.

M och jag handlade lite mat när vi närmade oss hemmen och så släppte jag av M hos henne. När jag kom hem så packade jag upp lite, vattnade alla blommor både inne och på balkongen och sen satte jag mig och läste söndagsbilagorna. Så skönt att koppla av hemma innan det var dags att krypa i säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s