Oj oj oj

Hej och hå! Nu har jag jobbat klart och jag är helt slut i huvudet. En massa nya sommarvikarier har börjat och jobbade första dagen efter utbildningen. Och självklart har de en massa frågor. Jättekul att hjälpa dem att komma in i jobbet och hitta rätt ställen att kolla på när kunderna frågar om olika saker. Men jösses, annars gör man ju allt på rutin, och nu måste man tänka till och förklara allting. Så jag är trött i mössan nu. Kommer bli bra, de verkar bra allihop, med huvudet på skaft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s