Bra tips

Igår åkte jag till Carina direkt efter jobbet. Vi handlade med oss grillad kyckling och en massa grönsaker som vi åt tillsammans.

Sen satte vi oss och hjälptes åt att knåpa ihop ett CV och ett personligt brev som Carina ska söka ett nytt jobb med. Spännande!

Carina hade lusläst alla reklamblad och tipsade om att Coop säljer laddningssladd till mobilen för ett bra pris nu. Och det är en lite längre sladd, inte så kort som de flesta är. Så jag ska ta mig till Coop efter jobbet,och hoppas de finns kvar och inte har sålt slut. Och så såg jag i reklamblad när jag kom hem att Willys hade bra pris på nåt jag vill ha så jag får väl ränna i affärer ikväll.

I helgen så sa småtjejerna, drygt 2 år, så mycket kul. De är så bra på att prata och kan så många ord! Vi satt och åt middag och ena lilltjejen satt vid mig. Hon åt med god aptit och ville smaka på det mesta.

Jag- Vad roligt att du tycker det är gott! Hur mycket plats finns det i din lilla mage?

Lilltjej- 3!

Jag- finns det 3 plaster kvar?

Lilltjej- ja, här och här! Och så pekade hon på olika ställen på magen.

Ja, där fick jag svar på tal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s