Underkläder

Det är så tråkigt och svårt att köpa underkläder, tycker jag. Dels måste man ta av sig alla kläder för att prova. Ja, utom trosor så klart. Och då är det svårt att veta om de man provar utanpå faktiskt sitter bra. Så det är alltid lite chansartat om de blir bra. För sen med långbyxor utanpå, eller när man rör sig, sitter och går, så vet man aldrig hur trosskrället beter sig! Eller BH:n, för den delen. Banden halkar ner, tuttarna rymmer eller nåt.

Det är inte förrän man använt dem som man vet om de är bra.

Att lägga pengar på nåt som ingen ens ser känns så trist. Å andra sidan finns det inget värre än trosor och BH som sitter illa. När man får gå och dra ut trosor som skär in i baken, eller dra upp BH-band som halkar ner hela tiden. Så när man väl hittar bra underkläder så känns det verkligen värt pengarna ändå!

Igår köpte jag fler trosor. Jag tror det är likadana som jag har hemma som är bra. De liknar dem väldigt mycket och är köpta i samma affär i alla fall. Så jag hoppas det!!

12 reaktioner på ”Underkläder

 1. Åh vad jag håller med dig. Var också tvungen att fixa med det nu. Vi ger oss ut och seglar i fyra och en halv veckan snart och de jag hade var inte roliga längre. BH har jag hittat en modell av på Lindex och nu köper jag bara den modellen i alla olika färger de har och trosor tror jag också att jag hittat bra variant av. Köpte ett provpar som jag testade och sedan gick jag tillbaka och köpte fler av samma modell i olika färger. Hoppas dina köp visar sig bli lika bra.

  Gilla

 2. Var så glad när jag hittade bra modell för 9 år sedan. Köpte mängder men nu börja de bli utslitna…. och givetvis var det i Texas jag hittade dem 😦

  Gilla

   1. Mmmmm så nu får man börja leta igen. Men håll med om att jag var duktig sist jag hittade som har klarat mig i nästan 9 år 😉

    Gilla

 3. Hatar att köpa trosor. Försöker köpa 3 för 2 och då ta tre olika par o sen hem o testköra för att sen fylla på förrådet m den modell som funkade. Snacka om slöseri egentligen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s