Skön kväll

Igår på vägen hem efter jobbet så knatade jag förbi thaisalongen och fick 1 timmes massage. Så himla skönt! Dämpad belysning, lugn musik och skön och avslappnande massage. Jag skulle ha kunnat ligga där flera timmar. Mjuk som en kokt makaron gick jag hem sen. Åt middag och sen satte jag mig i soffan och kollade på TV. Sen en dusch innan sängen. Så skön och slapp kväll!

Idag börjar jag först 9.45 så jag gick upp och hann sitta och äta långfrulle. Skön start på dagen oxå! Läste bloggar och åt mina knäcke mackor i lugn och ro.

När jag kom ut på gården för att gå till tunnelbanan såg jag en så fin blomma i den stora krukan på gaveln av huset.

Visst är den häftig? Så fin färg!

7 reaktioner på ”Skön kväll

  1. hej, jag är lite nojjig kring thaimassage… Vill inte kliva in där det gör ”happy ending”😱😱. Jag har fått massage någon gång där de står å trycker med fötterna, så skönt. Gör de det på ditt ställe? Om ja, kan du maila mig adressen? Ha en bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s