Ljum kväll

Trots att det var lite halvmulet igår så var det varmt och skönt! Jag strosade lite i centrum innan jag gick hem. Kollade på rean, men hittade inget som jag kände att jag villhövde. Så det blev billigt!

När jag kom hem så fixade jag middag och tog med ut på balkongen. Så mysigt att sitta ute och äta! ! Tog en liten slatt sangria och satt och läste ett tag. Jag minns att det förra sommaren var så kallt att det inte var många kvällar jag satt på balkongen. I år verkligen njuter jag av ljumma sommarkvällar!

När jag gjort mig i ordning så kollade jag på Morden i Midsomer i sängen. Förr tittade jag jämt på det, men nu var det länge sen. Men om inte annat så gillar jag miljöerna! Så fina små stugor, gulliga byar och vackra hus. Trots att det är en deckare med en massa mord så är det liksom en lugn stämning.

2 reaktioner på ”Ljum kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s