Bara tisdag?

Imorse när jag skulle ta mina tabletter (vitaminer och antidepressiva) så undrade jag om jag hade glömt att ta dem igår. Hmmmm. .. Fick verkligen tänka till. Men sen insåg jag att det stämmer, det är ju tisdag idag. Fick för mig att det var onsdag. Varför vet jag inte.

Jag börjar bli helt förvirrad. Igår höll jag på att glömma att sluta jobba och gå hem. Plötsligt får jag syn på att jag skulle slutat för en kvart sen.

4 reaktioner på ”Bara tisdag?

 1. Det är kylan som gör dig förvirrad! Kom ner till mig istället, just nu är det 38 grader i skuggan och dom säger att det är 29 grader i vattnet.
  Nu efter lunch så ska vi packa ihop och ta oss till stranden. Hela förmiddagen har vi spenderat på centrala marknaden och gjort av med en massa pengar på ”bra att ha” saker. Vi kommer få sova med resväskorna i sängarna på tåget hem… 🙂

  Gilla

   1. Jag glömde fota 😦
    Men värmen klarar man genom att dricka Kvas. Det är en dryck jag aldrig har smakat innan jag kom till Ukraina. Smaken påminner om öl, men är helt alkoholfri. Det finns både mörk o ljus och är farligt gott 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s