Blottare

Idag så gick jag och en kollega, Cissi, och åt lunch tillsammans. I en av lunchrestaurangerna har de en takterrass där man kan sitta ute, så vi styrde kosan dit.

Jag tar ju matlåda så jag kan spara halva portionen, och så äter jag halva till lunch. Vi slår oss ner vid ett långt bord där det sitter ett sällskap redan. Rätt var det är så blåser mitt matlådelock iväg och landar i bordsgrannens tallrik! Jag kastar mig efter och ska försöka säga ursäkta. Men jag hade just mulat in en halv tomat i munnen så det lät nog mest som ”uschäckta”, och så försökte jag att inte dessutom dregla tomatsaft!

Hon bara skrattade och sa att nåt liknande hade hänt deras sällskap innan vi kom. Så det var ju bra. Cissi och jag fnissade lite och så åt vi vidare. I lugn och ro. Ända tills kjolen på min klänning blåser upp och står rakt upp från bröstet så den typ täcker ansiktet. Dessvärre täckte den däremot inget från bröstet och nedåt! Cissi frustade så ris sprutade ur munnen och jag tog blixtsnabbt tag i kjolen och drog ner den! Sen satt jag med benen i kors och kjolen fastklämd mellan benen! Det räcker ju med att blotta sig 1 gång under en lunchrast. ..

Nån som vågar luncha med mig imorgon??

8 reaktioner på ”Blottare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s