Helt vilse i pannkakan

Imorse sitter jag som vanligt och läser på tunnelbanan när jag bloggat klart. Tittar upp och ser att det är 2 stationer kvar innan jag ska gå av. Bra så!

Det nästa jag hör är att de ropar ut stationen efter där jag skulle gått av! Men va 17 då??! Kastar mig av, och ser att tunnelbanan står inne på andra sidan perrongen så flänger in preciiiis innan dörrarna stängs! Men… Så tråkigt att den tunnelbanan inte gick tillbaka, utan i samma riktning som den jag hoppat av!! Åh, så nu var jag 2 stationer åt fel håll! Suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s