Lyxlunch

Idag åt jag värsta räkmackan till lunch! Så goda räkor!

Jag lämnade all majonnäs och en stor bit av brödet, men det var så smarrigt!

Efter jobbet mötte jag Carina i centrum. Hon hittade de där byxorna på H&M’s hemsida så hon beställde dem och blusen till mig. Och nu hade paketet kommit. Yeeeiii! Vi kollade i några affärer, sen satte vi oss och åt tillsammans innan vi skildes åt och gick var och en till sitt.

Jag provade kläderna när jag kom hem och byxorna var perfekta! Men tyvärr var blusen för liten. Jag provade ju den i butiken och hade för mig att det var den här storleken. Men jag måste minnas fel. Får skicka tillbaka den och hoppas den finns i större storlek. Men byxorna är så fina! ! 😊

6 reaktioner på ”Lyxlunch

  1. Ibland har de felmärkt storlekarna också. Beställde en gång två par byxor, samma modell men olika färger. Det ena paret var bra, lite stora men det passade modellen, det andra paret var alldeles för små, minst två storlekar mindre! Både byxorna och påsen de var packade i var felmärkta.
    Hoppas du kan byta blusen och få en bra storlek.

    Gilla

  2. Sån macka äter jag var fredag. Nästan. Matsalen på jobbet säljer för 30spänn nästan alla fredagar de har öppet. Kan man inte leva livet på en räkmacka kan man alltid äta en 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s